CEO Kamerbeek energieleverancier DELTA vertrekt


delta-3-jaar-vast-kortingIn goed onderling overleg hebben Arnoud Kamerbeek en de RvC besloten dat hij zijn functie als CEO bij energieleverancier DELTA zal opzeggen.

Ophef om salarisverhoging

Er is de afgelopen tijd veel ophef ontstaan over de hoge salarisverhoging die Arnoud Kamerbeek in het jaar 2015 ontving. In dat jaar steeg het salaris van Kamerbeek met €120.000 naar een totaal van €520.000. Dit terwijl het energiebedrijf zelf in zwaar weer verkeerd. Met de op handen zijnde verplichte afsplitsing van de netwerken van energiebedrijf DELTA per 30 juni 2017 en de verdere gevolgen die dat voor energieleverancier DELTA heeft, is de relatie met alle stakeholders van zeer groot belang. CEO Kamerbeek verlaat het energiebedrijf met een gouden handdruk van €800.000.

Snel zoeken naar noodzakelijke versterking

Frank Verhagen, CFO en enige bestuurder van energiebedrijf DELTA, vervult nu tijdelijk ook de functie van CEO. De RvC van DELTA zal zo spoedig mogelijk invulling geven aan de noodzakelijke versterking van de Raad van Bestuur. Uiteraard zal daarover advies worden gevraagd aan de Centrale Ondernemingsraad en aan de Commissie van Aandeelhouders van DELTA N.V.

Is deze gouden handdruk op zijn plaats? Laat het ons weten in een reactie!


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.