Bestel een Remeha cv-ketel en maak kans op een eTwist t.w.v. €189

Nieuwe cv-ketel nodig? Als u nu een cv-ketel besteld via CVtotaal, dan maakt u kans op een gratis eTwist t.w.v. €189. De eTwist is een slimme thermostaat waarbij u in een handomdraai snel en gemakkelijk uw temperatuur in uw woning kunt aanpassen. De slimme thermostaat werkt, in combinatie met de app, perfect samen met een cv-ketel van Remeha en/of met uw warmtepomp!

Wanneer heeft u een nieuwe cv-ketel nodig?

Weet u hoe oud uw cv-ketel is en wanneer deze moet worden vervangen? Het is goed hiervan op de hoogte te zijn want als uw cv-ketel te oud is of gebreken vertoont, dan werkt deze niet meer optimaal en dat is zonde.

De levensduur van een cv-ketel ligt gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar. Hoelang de cv-ketel precies mee gaat, dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • Wordt de cv-ketel vaak gebruikt?
  • Van wat voor materiaal is de cv-ketel gemaakt? Heeft u van een bepaald merk de budget versie of een duurdere versie.
  • Heeft u een onderhoudscontract voor uw cv-ketel? Als uw cv-ketel elk jaar onderhoud krijgt, waardoor bepaalde filters en onderdelen worden vervangen, heeft de cv-ketel een langere levensduur dan een cv-ketel die geen onderhoud krijgt. Het verschil hierin kan oplopen tot een (aantal) jaar.

 

Vanaf 2026 nieuwe cv-ketel? Dan ook een hybride warmtepomp

afgelopen week is bekend geworden dat vanaf 2026, bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, u ook een hybride warmtepomp moet aanschaffen. Het is natuurlijk ook toegestaan om een volledig elektrische warmtepomp aan te schaffen of een aansluiting op een warmtenet. Dit besluit is genomen omdat het verduurzamen goed voor het klimaat is en daarnaast scheelt het ook voor de portemonnee omdat een huishouden daardoor minder aardgas verbruikt.

Door het verduurzamen van woningen kan veel aardgas worden bespaard, wat goed is voor het klimaat en voor een lagere energierekening. Het gebruik van een hybride warmtepomp in combinatie met een cv-ketel, kan leiden tot gemiddeld 60% minder gebruik van aardgas. Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning? Lees hier meer over de verschillende opties die u heeft.

Woningen die niet geschikt zijn of alternatieven hebben voor een cv-ketel en hybride warmtepomp is er natuurlijk een uitzondering gemaakt. En om huishoudens te ondersteunen met deze duurzame oplossing, kan er vanaf dit jaar gebruik worden gemaakt van een subsidie regeling. Een huishouden kan tot en met 2030 gemiddeld 30% subsidie krijgen bij de aanschaf van een (hybride) warmtepomp. Zelf niet de financiële middelen om een warmtepomp aan te schaffen? Via het nationaal Warmtefonds kunt u een lening afsluiten met een rentetarief van 0%. Deze lening is alleen beschikbaar voor huishoudens met een laag- of middeninkomen.

Wilt u meer weten over hybride warmtepompen of andere warmtepompen? Lees dan deze pagina.

CVtotaal maak kans op een eTwist

 

Remeha cv-ketels

Remeha is een Nederlands merk dat onder andere cv-ketels maakt maar ook warmtepompen en airco’s. De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste en kwalitatief goede cv-ketels van Nederland. Daarnaast zijn alle cv-ketels van Remeha geschikt om gekoppeld te worden aan duurzame systemen, waaronder een warmtepomp.

Alles over Cvtotaal

Cvtotaal is in de jaren ’70 opgericht. Bij de komst van het internet werd meteen de website van Cvtotaal geboren. Tot 2013 was Cvtotaal zowel een winkel als een webshop, vanaf 2013 heeft Cvtotaal besloten om door te gaan als webshop. Momenteel is de webshop uitgegroeid tot een van de grootste webshops op het gebied van installatietechniek.

Cvtotaal is de webshop waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met het verduurzamen van uw huis. Cvtotaal is een webshop maar voeren ook bepaalde werkzaamheden uit, naast het leveren van CV-ketels, airconditioning, ventilatiesystemen en warmtepompen. Bij de werkzaamheden die zij uitvoeren moet u denken aan onderhoudswerkzaamheden en/of installatiewerkzaamheden.

Cvtotaal maak kans op een eTwist

 

Cvtotaal is partner van Essent

Sinds een aantal jaar is Cvtotaal partner van Essent. Dat wil zeggen dat Cvtotaal en Essent samenwerken om u als klant te helpen in het verduurzamen en comfortabel maken van uw huis. Essent is al jarenlang een begrip op de Nederlandse energiemarkt, zowel voor de particuliere- als voor de zakelijke markt. Lees op onze pagina over Essent alles wat u wilt weten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave