Nu €75,00 korting bij DealDirect


Wanneer u nu via DealDirect overstapt naar energieleverancier Essent dan profiteert u van maar liefst €75,00 korting! Met het Groene Stroom & Gas Zeker energiepakket van Essent bent u 1 jaar lang verzekerd van vaste lage tarieven voor stroom en gas. Tevens profiteert u ook nog een van de cashback van €75,00. Deze welkomstpremie ontvangt u als klant al binnen 9 weken op uw rekening! Meer weten? Lees hieronder meer of bekijk direct de website van DealDirect!

 

Wie of wat is DealDirect?

dealdirect-essent-100-euro-korting-cashbackOp de website van DealDirect vindt u voordelige deals op het gebied van energie en telecom. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2009 en het bieden van tijdelijke deals is het handelsmerk van DealDirect. De aflopende tijdsduur wordt op de website aangegeven door een opvallende teller. Bestel je voor de teller op 0 staat? Dan heb je een unieke aanbieding te pakken en profiteer je van hoge kortingen. Op het gebied van energie werkt het bedrijf voornamelijk samen met energieleveranciers Essent en Energiedirect.

 

Voordelen €75,00 cashback actie DealDirect

  • U ontvangt 1 jaar lang groene stroom en gas tegen vaste lage prijzen.
  • De overstap wordt u volledig uit handen genomen.
  • De welkomstkorting wordt al na 9 weken uitbetaald, dit is normaliter pas na één jaar.
  • U hebt altijd 15 dagen bedenktijd.

 

Overstappen naar Essent

DealDirect
4 op basis van 64 stemmen
Stap via DealDirect extra voordelige over naar energie van Essent! Profiteer nu van een cashback van €75,00 en ontvang 1 jaar lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Dat is heel eenvoudig! Na uw online aanmelding zal DealDirect zorg dragen voor uw overstap. Uw oude energiecontract wordt voor u opgezegd en uw nieuwe aansluiting zal worden verzorgd. Uiteraard behoudt u altijd stroom en gas en u zult netjes op de hoogte worden gehouden. U hoeft alleen eenmalig uw meterstanden door te geven. Profiteer nu ook van deze voordelige aanbieding van DealDirect en Essent! Bekijk hier deze deal op de website van DealDirect!

Nu €75,00 korting bij Essent via DealDirect

Reageer op dit artikel

  Volgen  
Abonneren op