Gratis €100,00 Bol.com cadeaukaart bij DealDirect


Goed nieuws. DealDirect heeft weer een nieuwe scherpe deal! Wanneer u nu overstapt naar energie van Energiedirect.nl dan profiteert u van een gratis Bol.com cadeaukaart. Met de cadeaukaart, ter waarde van €100,00, kiest u eenvoudig uw eigen welkomstcadeau uit. Naast deze handige cadeaubon ontvangt u ook nog eens twee jaar lang Groene Stroom & Gas van Energiedirect.nl. En aangezien uw tarieven vast staan hebt u de komende twee jaar geen last van vervelende prijsstijgingen. En overstappen? Dat neemt Energiedirect.nl u volledig uit handen. Meer weten? Check dan de website van DealDirect!

 

 

Gratis €100,00 Bol.com cadeaukaart bij DealDirect

Gratis €100,00 Bol.com cadeaukaart bij DealDirect

 

Over DealDirect

Via DealDirect profiteert u van de beste aanbiedingen op het gebied van energie (en regelmatig ook telefonie). Als overstapplatform kan DealDirect u altijd tijdelijke exclusieve aanbiedingen bieden in samenwerking met onder andere Essent en Energiedirect.nl. Staat de teller op 0? Dan bent u te laat en kunt u een deal niet meer afsluiten. Loopt de teller nog? Dan kunt u nog profiteren van de getoonde aanbieding. Hou ook de website van DealDirect in de gaten en profiteer van scherpe aanbiedingen op het gebied van telefonie en energie.

 

Voordelen Actie

  • Geen administratief gedoe. Energiedirect.nl regelt uw complete overstap!
  • Exclusief te verkrijgen via DealDirect!
  • Ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100,00.
  • Altijd 14 dagen bedenktijd. Dus geen keuzestress.
  • Twee jaar lang geen omkijken naar uw energiezaken.
  • Geen last van eventuele prijsstijgingen in de markt.

 

Overstappen via DealDirect

Ontvang ook een gratis €100,00 Bol.com cadeaukaart bij DealDirect en stap vandaag nog over! Aanmelden is heel eenvoudig en Energiedirect.nl regelt uw overstap. Het werkt als volgt. Ga naar deze pagina en bereken eventueel uw maandtarief door uw verbruik in te voeren. Het is ook mogelijk om uw verbruik te schatten. Tevreden over de prijs? Klik dan op bestellen. Voer op de volgende pagina diverse persoonlijke gegevens in om uw bestelling af te ronden. Controleer vervolgens uw bestelling en bevestig deze.

Na het inzenden van uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging via email. Na het ontvangen dan deze mail gaan uw 14 dagen bedenktijd in. Binnen uw bedenktijd kunt u altijd nog zonder opgaaf van reden uw aanmelding annuleren.

Wanneer u bedenktijd verlopen is zal Energiedirect.nl uw oude energieleverancier opzeggen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Zo eenvoudig is het! Ook profiteren van een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €100,00? Meldt u dan op deze pagina aan!

 

Wat gaat u doen met uw €100,00 Bol.com cadeaukaart?

Weet u al wat u wilt doen met uw gratis €100,00 Bol.com cadeaukaart? In het uitgebreide assortiment van Bol.com vindt u onder andere vele boeken, games, speelgoed, sieraden, woon & kook artikelen en elektronica. In totaal hebt u de keuze uit bijna 15 miljoen producten! Niet voor niets is Bol.com de winkel van ons allemaal! Naast het enorme assortiment profiteert u bij Bol.com ook nog een van gratis verzending vanaf €20,00. Daarnaast hebt u 30 dagen bedenktijd en kunt u gratis retourneren. En hebt u iets snel nodig? Dan bezorgd Bol.com het de volgende dag of vandaag in een Albert Heijn naar keuze! Wel zo handig. Check ook de webshop van Bol.com en kijk wat u met uw cadeaukaart gaat bestellen.

 

 


Over Koen Verkerk

Ik schrijf dagelijks over ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Zo weet ik alles van de huidige gasprijs. Ook weet ik van alles over de gemiddelde kosten voor gas water en licht. Daarnaast vertel ik u hoe u eenvoudig energie kunt en besparen en waar de beste acties van dit moment zijn. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke situatie en kunt u flink geld besparen. Heeft u een vraag over iets wat ik heb geschreven? Of over uw persoonlijke energiesituatie? Neem dan contact met mij op via email. Voor vragen over een specifiek onderwerp kunt u ook in onze F.A.Q. terecht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Gratis €100,00 Bol.com cadeaukaart bij DealDirect

  • Ronald K.

    Onlangs gebruik gemaakt van deze leuke aanbieding. Overstappen verliep heel eenvoudig, bijna niks hoeven doen. Ontving de cadeaubon binnen enkele weken. Mooi kunnen gebruiken bij de aanschaf van wat cadeaus voor de kinderen.